Belangrijke informatie KNMV ONK Motocross Oldebroek   
 
Beste motocrossliefhebber,
 
De wereld is nog altijd in de ban van het Corona virus en de gevolgen zijn voor iedereen merkbaar. In onzekere tijden waarin veel evenementen werden afgelast en nog steeds afgelast worden kijkt Stichting Circuit Oldebroek uit naar zaterdag 26 september. Op die dag wordt op Circuit de Bargen een KNMV ONK Motocross georganiseerd. 
Na de afgelasting van de Dutch Masters of Motocross heeft Stichting Circuit Oldebroek de mogelijkheden bekeken om toch nog een evenement te kunnen organiseren. Het bestuur is trots en verheugd dat er dit jaar toch nog een cross wordt gereden op ‘t Loo en de vrijwilligers zijn reeds begonnen met de opbouw van het circuit. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de onvoorwaardelijke steun van onze sponsoren. 
 
Het zal echter geen “normale” cross worden dit jaar.  Door de maatregelen en opgelegde richtlijnen kan er helaas GEEN publiek worden toegelaten.
Rijders en begeleiders dienen zich online in te schrijven via onderstaande link. Vul alle velden volledig in, ook de namen van begeleiders die aanwezig zullen zijn in Oldebroek. 
 

LET OP, INSCHRIJVING SLUIT MAANDAG 21 SEPTEMBER!  INSCHRIJVEN OP DE DAG ZELF IS NIET MOGELIJK

 
Wij verzoeken rijders en begeleiders vriendelijk, doch dringend om het KNMV Corona protocol strikt na te leven. Ook het opvolgen van alle richtlijnen welke zijn opgesteld door het RIVM is absolute noodzaak om er een geslaagd evenement van te maken. Het Corona protocol van de KNMV is in onderstaand link te bekijken
 

Clubklasse solo 2020

Beste deelnemers,

Er heeft een loting plaatsgevonden omdat het aantal inschrijvingen vele malen hoger was dan het aantal rijders dat wij maximaal konden toelaten. De deelnemerslijst is hieronder te downloaden. Zorg er ook voor dat je het document in de bijlage thuis uitprint en ingevuld meeneemt naar het secretariaat.

Nog enkele mededelingen voor de deelnemers van de clubklasse:

*Het inschrijfgeld (30 euro) kunt u contant betalen wanneer u zich aanmeldt bij het secretariaat. 

* Bijgevoegd PDF formulier volledig invullen en inleveren bij het secretariaat wanneer u zich aanmeldt (verplicht i.v.m. verzekeringen)

* S.v.p. eigen transponder gebruiken bij deelname, bij ons is geen transponder te huur.

* Rijnummer zoals vermeldt op de lijst ook aanhouden , indien nodig uw huidige rijnummer aanpassen!

*Zaterdagmorgen voor 09:00 melden bij het wedstrijdsecretariaat met uw KNMV licentiepas 2020. (verplicht, dus niet vergeten mee te nemen, geen geldige pas geen deelname).

* Vrijdag 10 april vanaf 12:00 tot 22:00 kunt u zich ook inschrijven , overnachten is mogelijk ( €10,- per nacht per voertuig)

Deelnemers van de clubklasse krijgen tzt een officieel deelname bevestiging via de mail.

 

Clubklasse deelnemerslijst

Huisregels SCO

 

Contact

Locatie Vreecircuit
Vreeweg 67a
8095 PK Oldebroek
The Netherlands
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres:
Vierschotenweg 46b
8095 PR Oldebroek

Blijf op de hoogte

Wij zijn actief op social media. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Blijf dan de website in de gaten houden of abonneer u op onze social media kanalen.

Like ons op Facebook

Alle rechten voorbehouden | Foto's (tenzij anders vermeld): Albert Schreuder | Copyright © 2018 Stichting Circuit Oldebroek

website aangeboden door:

Woosh Webdesign