Al ruim 50 jaar een begrip in de wereld van motorsport

Stichting Circuit Oldebroek kent een rijke historie op het gebied van motorsport evenementen. Sinds de oprichting in 1967 hebben enorm veel grootheden in zowel wegrace als motocross de weg naar 't Loo weten te vinden.

In 1976 vond voor de laatste keer een wegrace plaats op het Vreecircuit. Vanaf 1977 organiseert Stichting Circuit Oldebroek motocrosswedstrijden op circuit "de Bargen". Op het bijzonder mooie circuit in Oldebroek zijn vele duels uitgevochten en is menig kampioenschap beslecht.

Behalve wedstrijden waarbij nationale en internationale crossers hebben gestreden heeft Stichting Circuit Oldebroek ook altijd geprobeerd ruimte te houden voor regionale deelnemers. Van clubklassen, nationale wedstrijden, jeugdwedstrijden tot de ONK’s bij zowel de zijspannen, quads als de solo’s, Stichting Circuit Oldebroek heeft in de loop der jaren alle takken van motocross op haar circuit te gast gehouden.

In 2002 werd voor de eerste keer een GP Zijspancross georganiseerd op circuit “de Bargen”. Dit jaar staan er twee zeer mooie evenementen op de kalender en wel de Grand Prix Zijspancross en het NK Autocross.

In 2017 werd het 50 jarig jubileum gevierd met de openingsronde van het wereldkampioenschap zijspancross. Als het aan de vrijwilligers en bestuur van Stichting Circuit Oldebroek ligt dan komen hier nog minimaal 50 jaar bij!

Contact

Locatie Vreecircuit
Vreeweg 67a
8095 PK Oldebroek
The Netherlands
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres:
Vierschotenweg 46b
8095 PR Oldebroek

Blijf op de hoogte

Wij zijn actief op social media. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Blijf dan de website in de gaten houden of abonneer u op onze social media kanalen.

Like ons op Facebook

Alle rechten voorbehouden | Foto's (tenzij anders vermeld): Albert Schreuder | Copyright © 2018 Stichting Circuit Oldebroek

website aangeboden door:

Woosh Webdesign