Maandag 29 mei, finale Dutch Masters of Motocross in Oldebroek!

Door de nieuwe opzet van de Dutch Masters of Motocross zijn de voorbereidingen in volle gang. Na de bekendmaking van de MXGP kalender zijn nu ook de data van de Dutch Masters of Motocross bekend, welke perfect aansluiten op de MXGP kalender!

De Dutch Masters of Motocross wordt in 2023 verreden op drie geweldige locaties en daarom presenteren met trots de nieuwe kalender!

Deze afspraken mogen vast in je agenda:
19 maart 2023 – Harfsen
23 april 2023 – Markelo
29 mei 2023 – Oldebroek (tweede Pinksterdag)

Deze drie organiserende clubs hebben in het verleden al regelmatig Dutch Masters wedstrijden met succes georganiseerd. Ze hebben toen evenementen neergezet van zeer hoge kwaliteit en dit gaan ze in 2023 verder zetten. Het doel is om voor de fans, rijders en teams een geweldige cross dag te organiseren waarbij de organisatie ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. De Dutch Masters of Motocross is niet voor niets één van de sterkste nationale motocross competities naast het wereldkampioenschap en dit willen we graag handhaven!

De clubs zijn al bezig met de voorbereidingen om er in 2023 weer een prachtig kampioenschap van te maken. Zet de data in dus in je agenda en we hopen jullie terug te zien op de evenementen.

De Dutch Masters of Motocross kun je volgen via de volgende kanalen:

-Website: www.dutchmastersofmotocross.nl
-Instagram: dutchmastersofmx
-Facebook: DutchMastersofMotocross

 
 
 
 

 
 
 
 

 

 

Contact

Locatie Vreecircuit
Vreeweg 67a
8095 PK Oldebroek
The Netherlands
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres:
Vierschotenweg 46b
8095 PR Oldebroek

Blijf op de hoogte

Wij zijn actief op social media. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Blijf dan de website in de gaten houden of abonneer u op onze social media kanalen.

Like ons op Facebook

Alle rechten voorbehouden | Foto's (tenzij anders vermeld): Albert Schreuder | Copyright © 2018 Stichting Circuit Oldebroek

website aangeboden door:

Woosh Webdesign