Het aftellen is begonnen!

Als het aan de vrijwilligers van Stichting Circuit Oldebroek ligt dan mag er morgen al gecrosst worden op circuit "de Bargen", maar zij moeten toch nog even wachten tot het zaterdag is. Na een wekenlange voorbereiding staan we aan de vooravond van een bomvol weekend.

Kaartverkoop RadioNL XXL Feest van start!

Muziekliefhebbers opgelet! Woensdag 28 februari start de kaartverkoop voor het RadioNL XXL Feest, welke zaterdagavond 31 maart georganiseerd wordt door Cateringservice Jan de Vries in samenwerking met Radio NL en Stichting Circuit Oldebroek.

Live radio-uitzendingen vanaf circuit de Bargen!

Dit jaar hebben we een primeur, namelijk een live radio-uitzending vanaf Circuit de Bargen. Vanaf 29 maart tot en met 2 april zullen diverse lokale piraten hun krachten bundelen onder de naam “SCO Radio”. Meer info vind je op www.scoradio.hoppateam.nl.

Voorbereiding in volle gang

Over acht weken is het zover, de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek. De vrijwilligers van Stichting Circuit Oldebroek zijn al drie weken druk in de weer om het circuit, dat deze winter grondig is aangepakt, op tijd in perfecte staat te krijgen.

Vrijwilligers volop aan het werk tijdens Kerstvakantie

Voor velen is de Kerstvakantie een geschikt moment om te relaxen. Voor de vrijwilligers van Stichting Circuit Oldebroek is dit zeker niet het geval. Zij gebruiken deze periode om werkzaamheden uit te voeren op en rond circuit "de Bargen".

Stichting Circuit Oldebroek op de Dutch Masters of Motocross 2018 kalender!

Wij zijn zeer trots te kunnen melden dat wij maandag 2 april, tweede Paasdag, gastheer zijn van de tweede wedstrijd meetellend voor de “Dutch Masters of Motocross”. Met dit evenement wordt een internationaal hoog aangeschreven evenement naar de gemeente Oldebroek gehaald, iets waar het bestuur zeer trots op is.