Opbouw van de baan begonnen

Buiten is het nog donker en fris. Menig persoon zou zich nog een keertje omdraaien in hun warme bed, maar al vroeg in de ochtend is er volop activiteit in de kantine van Stichting Circuit Oldebroek. Terwijl de opkomende zon de nacht langzaam verdrijft bespreken de vrijwilligers de plannen voor de dag. Over 10 weken is het eindelijk zover, de Van Werven Dutch Grand Prix Sidecars.

Van Werven Dutch Grand Prix Sidecars Oldebroek!

U leest het goed! Degene die het nieuws rond Stichting Circuit Oldebroek op de voet volgt is het vast al opgevallen. Diverse hoofdsponsoren, maar de naam van de firma van Werven, die Stichting Circuit Oldebroek al sinds de oprichting steunt, is nog niet vermeld.