31 maart: KNMV Jeugd Solo Motocross en Cup

Zaterdag 31 maart is een datum die voor de KNMV Jeugd Solo Motocross en KNMV Cup rijders al maandenlang omcirkeld staat in de agenda. Op deze dag gaat het seizoen officieel van start! Wie vertrekken er met de rode plaat uit Oldebroek?

31 maart: Radio XXL Feest op zaterdagavond

Zaterdagavond 31 maart organiseert Stichting Circuit Oldebroek in samenwerking met Cateringservice Jan de Vries en RadioNL het “RadioNL XXL Feest”.Op het podium verschijnen onder andere Wesley Klein, Frank van Etten, Ronnie Ruysdael, Alfred Voogd en Duo Doublon.

2 april: Dutch Masters of Motocross

Wie volgen Kay de Wolff, Mikkel Haarup, Thomas Kjer Olsen en Jeffrey Herlings op? In 2017 wisten deze mannen de titels te veroveren. In 2018 zal er weer flink gestreden gaan worden op de baan, waarbij het publiek getrakteerd wordt op mooie en spectaculaire duels!