18 april, Dutch Masters of Motocross

Maandag 18 april, Tweede Paasdag, organiseert Stichting Circuit Oldebroek de tweede ronde van de Dutch Masters of Motocross competitie. 's Werelds beste motocrossers reizen af naar circuit de Bargen!

Informatie publiek: ER VINDT GEEN ONLINE KAARTVERKOOP PLAATS, ALLEEN VERKOOP AAN DE KASSA'S BIJ HET CIRCUIT

Entree prijzen Dutch Masters of Motocross 18 april:
-  t/m 12 jaar gratis
-  13 t/m 17 jaar € 10,-
- vanaf 18 jaar € 25,-

Tijdschema klik HIER
Deelnemerslijsten klik HIER

Camping € 25,- per nacht inclusief gebruik stroom/ wc en douche
Camping hele weekend € 60,- inclusief stroom/ wc en douche
Reglement SCO, klik HIER

Informatie deelnemers:

Aanvullend reglement deelnemers, klik HIER
Reglement SCO, klik HIER

• Hits: 5686

16 april, Denicol ONK Quad & Sidecars Masters

Zaterdag 16 april organiseert Stichting Circuit Oldebroek de Denicol ONK Sidecar & Quad Masters.
Het tijdschema volgt donderdag 14 april, nadat inschrijvingen zijn gesloten

Informatie bezoekers: ER VINDT GEEN ONLINE KAARTVERKOOP PLAATS, ALLEEN VERKOOP AAN DE KASSA'S BIJ HET CIRCUIT

Entree prijzen Denicol ONK Sidecar Masters 16 april:
- t/m 12 jaar gratis
- 13 t/m 17 jaar € 10,-
- vanaf 18 jaar € 20,-

TIJDSCHEMA KLIK HIER
DEELNEMERSLIJSTEN KLIK HIER

Camping € 25,- per nacht inclusief gebruik stroom/ wc en douche
Camping hele weekend € 60,- inclusief stroom/ wc en douche
Reglement SCO, klik HIER

Informatie deelnemers:
Aanvullend reglement deelnemers, klik HIER
Reglement SCO klik HIER

• Hits: 2883

KNMV ONK SOLO MOTOCROSS 16-10

Het zit er weer op!

Wekenlang zijn onze vrijwilligers druk geweest om alles op te bouwen en voor te bereiden, met een geweldig resultaat.
Gisteren was het dan eindelijk zover om weer motoren los te laten in Oldebroek. We hebben mooie wedstrijden gezien

Winnaars en kampioenen, van harte gefeliciteerd! De rijders die geblesseerd zijn geraakt wensen wij een spoedig herstel toe!

Het bestuur van Stichting Circuit Oldebroek wil een groot dankwoord uitspreken naar alle sponsoren, Gemeente Oldebroek, omwonenden, vrijwilligers, deelnemers en publiek voor het mede mogelijk maken van wederom een mooie motorsportdag op circuit “de Bargen”

Tot volgend jaar!

Flyer kopie

• Hits: 1794

3 juli 2021

3 juli

Wij kijken terug op een geslaagd evenement! Sponsoren, vrijwilligers, teams, publiek, omwonenden en Gemeente Oldebroek bedankt voor het doen slagen van dit evenement!

Binnenkort meer informatie over zaterdag 16 oktober, KNMV ONK SOLO Motocross

• Hits: 2979

INFO ONK ZIJSPAN 24-10

Sidecar & Quad Masters 24 oktober afgelast!

Gezien de huidige omstandigheden en de aangescherpte maatregelen is het niet mogelijk om een wedstrijd van deze omvang te organiseren. Wij vinden het bijzonder jammer dat de wedstrijd geen doorgang kan vinden, maar gezondheid staat op dit moment op de eerste plaats.
De deelnemers die zich al hebben ingeschreven verzoeken wij vriendelijk om een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, klasse, rijnummer en IBAN rekeningnummer
Wij willen een ieder die Stichting Circuit Oldebroek op welke manier dan ook heeft gesteund hartelijk bedanken.
Daarnaast willen wij iedereen oproepen om jezelf aan de opgelegde maatregelen te houden. Alleen op deze manier kunnen wij hopelijk op korte termijn weer genieten van onze sport!
  • Hits: 3300