Stichting Circuit Oldebroek

Welkom op onze website!

Jannes komt naar Dutch Masters of Motocross weekend in Oldebroek!

Jannes, de koning der piraten, zal zaterdagavond 31 maart een optreden verzorgen tijdens een groots muziekfestijn welke georganiseerd wordt door Stichting Circuit Oldebroek en Jan de Vries Cateringservice in samenwerking met Radio NL.

Naast Jannes zal ook Wesley Klein een optreden verzorgen en alsof dat nog niet genoeg is komen er nog een aantal artiesten op het podium. Tussen de optredens door zullen de DJ’s van Radio NL ervoor zorgen dat het dak van de tent gaat.

Voor Stichting Circuit Oldebroek beloofd het een bomvol weekend te worden. Naast de Dutch Masters of Motocross op tweede Paasdag zullen er zaterdag 31 maart ook motoren razen over circuit “de Bargen”. De invulling van deze dag is nog niet exact bekend. Halverwege december wordt hier meer over bekend gemaakt.

Nadere informatie volgt binnenkort via onze website en Facebookpagina

Stichting Circuit Oldebroek op de Dutch Masters of Motocross 2018 kalender!

Stichting Circuit Oldebroek is zeer trots te kunnen melden dat zij maandag 2 april, tweede Paasdag, gastheer zijn van de tweede wedstrijd meetellend voor de “Dutch Masters of Motocross”. Met dit evenement wordt een internationaal hoog aangeschreven evenement naar de gemeente Oldebroek gehaald, iets waar het bestuur zeer trots op is. Dat de KNMV en de promotor dit evenement aan ons toewijzen geeft ons veel vertrouwen. Dit jaar hebben veel GP rijders deelgenomen aan de Dutch Masters of Motocross cyclus. Dankzij de professionele opzet en de inzet van zowel de KNMV als de promotor hebben veel GP teams de weg naar de Nederlandse evenementen weer gevonden. Wij hopen natuurlijk veel GP rijders te mogen verwelkomen op "Circuit de Bargen", aldus voorzitter Henri Bekenkamp. Hij vervolgt: "De afgelopen jaren hebben we tweemaal een GP Zijspancross georganiseerd. Om een breed publiek aan te kunnen blijven spreken is voor 2018 de keuze gevallen op een Dutch Masters of Motocross".

De wedstrijden  worden maandag 2 april gereden. Dit betekent dat er zaterdag 31 maart ook gecrosst zal worden op "Circuit de Bargen". Wat er die dag op programma staat, wordt op een later moment bekend gemaakt.

De afgelopen maanden is er achter de schermen al hard gewerkt om de evenementen in 2018 voor zowel publiek, rijders als sponsors aantrekkelijk te maken. Over de inhoud hiervan zal de komende maanden meer bekend worden, maar vast staat dat het sowieso weer een groot spektakel wordt, zowel op als naast het circuit.

Stichting Circuit Oldebroek staat altijd voor vernieuwing, dus ook in 2018 zal weer alles uit de kast worden gehaald. Het bestuur en vrijwilligers kijken alweer uit naar de evenementen en de voorbereiding hiervan.

Wil je niets missen van al het laatste nieuws, houdt dan onze website in de gaten en volg ons op social media!

Zo ging het erin 2013 aan toe op Circuit de Bargen tijdens de ONK MX2 met een oppermachtige Jeffrey Herlings.

Ook in de 85cc klasse was er volop strijd:

In 2014 werd voor de laatste keer een ONK georganiseerd op circuit de Bargen. In de 125cc klasse werd Davy Pootjes toen kampioen!